INDISKE / ASIATISKE RETTER
38. | KORMA NAVRATAN | kr. 149,- | ||
Herlig blanding av frukt og grønnsaker, tilbredt i en velsmakende saus av mandler, cashewnøtter, tomat, flæte, løk og krydder. | ||||
39. | BORRANI | kr. 139,- | ||
Stekte auberginer i skiver, dampet med fersk tomat. Serveres på yoghurtsaus garnert med koriander og mint. Serveres med nanbrød. | ||||
40. | DAL MAKHNI | kr. 139,- | ||
En utmerklet blanding av erter og bønner, tilbredt i saus av løk, tomat, krydder og fløte. Garneres med fersk ingefær og koriander. | ||||
41. | DAL MASALA | kr. 129,- | ||
Meget populær rett. Linser tilbredt på tradisjonelt indisk vis. | ||||
42. | MATTER PANEER | Kr 139,- | ||
En herlig kombinasjon av indisk fetaost og grønne erter, med utvalgte urter og krydder. | ||||
43. | MIX VEGETAR | Kr 139,- | ||
Sesongens ferske grønnsaker i tykk velsmakende saus. | ||||
44. | MALAI KOFTA | Kr 149,- | ||
Indisk fetaost blandes med nøtter, rosiner, krydder, som lages til boller. Tilbredes i saus med cashewnøtter, urter og fløte. | ||||
45. | HANDI PANEER | Kr 149,- | ||
Indisk fetaost stekt med fersk paprika, rødløk og tomater. | ||||
46. | PALAK PANEER | Kr 139,- | ||
Spinat og indisk fetaost i en velsmakende saus av urter og krydder. | ||||
47. | SHAI PANEER | Kr 139,- | ||
Indisk fetaost i velsmakende saus av fløte og krydder. Meget populær rett. Linser tilbredt på tradisjonelt indisk vis. | ||||
48. | ALOO GOBI | Kr 129,- | ||
Poteter og blomkål tilbredt i saus av tomater, løk og utsøkte kryddere. | ||||
49. | CHANA MASALA | Kr 129,- | ||
Kikerter tilbredt i saus agv tomat, løk og krydder. | ||||
50. | BAMIA | Kr 159,- | ||
Okra stekt og dampet med ferske tomater og krydder. |
KYLLING
51. | MANTO | kr. 115,- | ||
Småbiter av kjøtt stekes lett med løk og pakkes inn i et tynt lag av hjemmlaget butterdeig. Dampes og serveres med yoghurt og linser. Serveres med nanbrød. Biff eller kylling | ||||
52. | CHICKEN SHAHI KORMA (MILD) | Kr 159,- | ||
Benfri kylling tilbredet i en saus av cashewnøtter, mandler, krydder og urter. Garneres med rosiner og nøtter. | ||||
53. | MURGH TARIWALA | Kr 149,- | ||
Kylling i curry, typisk indisk rett. | ||||
54. | CHICKEN CHILI MASALA | Kr 159,- | ||
Benfri kylling stekt med tomater, paprika, chili og løk. Tilsettes velsmakende saus og garneres til slutt med cherrytomater. | ||||
55. | CHICKEN TIKKA MASALA | Kr 159,- | ||
Marinert benfri kylling grilles og deretter tilbredes i tykk saus av tomater, løk og utsøkte kryddere. | ||||
56. | CHICKEN SAAG | Kr 159,- | ||
Benfri kylling tilbredt med spinat, løk, tomater, urter og krydder. |
LAM
57. | LAM PASANDA (mild) | Kr 169,- | ||
Benfritt lammekjøtt tilbredes i fløtesaus av mandler, cashewnøtter og utsøkte krydder. En kongelig rett. | ||||
58. | LAM BALTI | Kr 169,- | ||
Benfritt lammekjøtt tilbredes med paprika, tomater og løk. Garneres til slutt med cherry tomater. | ||||
59. | ROGHAN JOSH | Kr 169,- | ||
En klassisk curryrett, med benfritt lammekjøtt. | ||||
60. | LAM DHANSAK | Kr 169,- | ||
Veldig tradisjonell rett Afghanistan. Røde linser med benfritt lammekjøtt, urter og krydder. | ||||
61. | LAM VINDALOO | Kr 169,- | ||
En meget sterk rett fra sør-India. Benfritt lammekjøtt laget i saus med sterk krydderblanding, Vindaloo. Garneres med fersk koriander og tomater. | ||||
62. | SAAG GOSHT | Kr 169,- | ||
Benfritt lammekjøtt tilbredt med spinat. |
SJØRETTER
63. | MACHLI NILGREE | Kr 159,- | ||||
En herlig kombinasjon av torsk, spinat, urter og krydder. | ||||||
64. | JEHIL PAREE MASALA | Kr 169,- | ||||
Steinbit stekes med fersk paprika, tomat og løk. Garneres tilslutt med cherrytomat. | ||||||
65. | MAHI | Kr 179,- | ||||
Stekt fjellørret, serveres med spinat, tomat og sitron. Saus serveres ved siden. | ||||||
![]() | ||||||
66. | JINGA MALABAR | Kr 189,- | ||||
Marinerte kongereker stekt med sennepsfrø. Serveres i en herlig saus av nøtter og fløte | ||||||
67. | JINGA MASALA | Kr 189,- | ||||
Kongereker stekt med fersk ingefær, paprika, rødløk og tomater. Serveres i en velsmakende tykk saus. |